Isnin, 30 Mei 2011

WALLPAPER

Entah macam mana tangan ni gatal godek sana, godek sini dekat dalam design blog ni. Sebelum ni usah ke usik, nak tala arrow mouse ke butang 'Design' tu pun gua tak lalu.

Lepas tu gua jumpa macam macam gambar. Gambar hak pelik pelik ada, gambar keluarga ada, gambar permandangan ada, gambar kasut ada, gambar seluar ada, gambar kerusi, wayar letrik, seluar denim, kuih bingka, mesin tebu, ah pendek kata macam macam gambar la yang tak tergambar. Cuma gambar porno je yang tak ada. Puas juga gua mencari. Tak berjumpa. Hi hi hi.

Lepas tu puas gua tanya orang itu orang ini tentang gambar itu gambar ini yang mana sesuai nak tampal belakang karangan gua. Tapi ada satu makwe tu, gua panggil dia 'kekasih'. Dia suruh pilih kayu. Sebab apa....



kayu byk mksd dia...
keras...
tp mdh pth..
mcm awk pemarah tp mdh reda..
tak lama...


ummm kayuu nih kuat liat...
sgt2 berguna..
mcm awk gak...




Terus gua senyum sampai ke telinga. Hi hi hi.

9 ulasan:

HR berkata...

ummm....mgkin dia pn tersenyum skunk...=)

adek dah besar berkata...

cewah HR ni. macam memahami je. hihihi

Feeqa berkata...

jiwang!

HR berkata...

msty laa...hehe..memahami sgt2...huhu..lau awk dah tersenyum si dia msty laa an...ada sb dia ckp cam2..
bkn just nak amek aty tp ada laa 2 sbnya...dia knl awk an..hehe

adek dah besar berkata...

feqaa.. biarlah orang nak berjiwang dengan makwe melayu.

Hr.. isy isyh isyh... siapa awak ni sebenarnya Hr?
nak kata Human Resource takan la...

awak ni betul betl memahami la. hihihi

shark berkata...

tak sangka lu mencari gambar porno dalam tu. LOL

izzah berkata...

ni entry lu yg plg sweet!!!
aiceh..

adek dah besar berkata...

Shark, ah biasa lah, nama pun lelaki.

Izzah, hehe sesekali gua keluar mood berkasih ni apa salahnya.

b.r.u.t.a.l.s.o.l.o berkata...

jiwa sedang memberontak ..konun..he he he