Isnin, 5 Julai 2010

ABSTRAK 2009

lepas game England dulu, terus gua halo Jens Kelisa-man snap satu kali dekat Wall of Berlin. Jens Kelisa cakap mungkin lambat sikit sampai gambar, sebab sistem kurier lebih tertumpu pada belah belah Afrika. belah Asia diorang bagi sekunder servis.


abstrak bukan?




catitkiri: gambar ori gua simpan dalam kotak kasut.

7 ulasan:

DOLCEshasha berkata...

Takdak ulasan nak cakap .

Tolong buat satu for aku nak letak dalam kotak kasut aku gak : )

afzan berkata...

apa je la ko merapu ni

*yOko* berkata...

sggh seni skali!!
;)

nadirah_nor berkata...

apakah???

adek dah besar berkata...

shasha: nanti aku buat kan guna kotak surya.

Afzainizam berkata...

Bukan kacang sebarang kacang.
Kacang melilit si kayu jati.
Bukan datang sebarang datang.
Datang membawa hajat di hati.

Anak raja main congkak,
Main congkak punya pelan ,
Boleh saya tumpang bertanya,
salam dihulur tanda persahabatan,

~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~
WELCOME—WELCOME-- WELCOME
~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~
WELCOME.WORLDCUP  
╔══╦══╗╔╦══╗  
╚═╗║╔╗║║║╔╗║    
╔═╝║║║║║║║║║ 
║╔═╣║║║║║║║║    
║╚═╣╚╝║║║╚╝║    
╚══╩══╝╚╩══╝
SAY.NO.JUDI.BOLA
~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~
WELCOME-- WELCOME-- WELCOME
~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~
http://firestartingautomobil.blogspot.com/
http://bukandoktorveterinar.blogspot.com/

Salam kunjungan salam ziarah…. Thanks kerana berkongsi story pada kami. Salam sebuah persahabatan salam satu perkenalan dari blog kami... Moga kami mendapat maklum balas dan respont yang baik dari blog anda...

adek dah besar berkata...

lu macam bahasa ke gua jer bhai..
nasib baik lu tak post komen pada entri yang sebelum nie..
kukukuiii!!!