Ahad, 20 Jun 2010

HAPPY 'ABAH' DAY


ah mungkin gua terlupa. hari ABAH gua sudah tiba. sori naik feri Abah. nanti kome tolong basuh kereta ye Abah.

dulu time hari jadi Abah gua dulu gua wish kaw kaw masa tepat pukul 12 seminit pagi. tapi Abah gua balas dengan kuapan padu. Hurgh. tiada apa la Abah, kome tahu Abah letih. dok berulang Lipis ke Kecau tiap hari.

ini pun pakai internet dekat library. dungu punya management. dah tahu sistem down bukan nak baiki balik. terkerenyih kerenyih dalam pejabat. siap main dart lagi tu. phui!. perangai sama jer macam MDL. lembab siput. dah la jauh berjalan, panas terik lagi. kaki gua nie jadi bau jeruk pulak dah tau tak?

catitkiri: nanti gua upload gambar Abah gua.




update: senyuman Abah gua yang paling solid sekali dalam hidup. siapa yang cakap muka abah gua macam Anuar. gua kira tak halal!

8 ulasan:

DOLCEshasha berkata...

tak sabaq nak tengok pic bapak hang . adakah macam hang : )

adek dah besar berkata...

hahaha,,, macam tarmini siraga daa... huhuhuh

azmy shafiq berkata...

Abah aok mesti RARE!!

adek dah besar berkata...

itu ayahnda gua....

nadirah_nor berkata...

upload jgn x upload!!!

azmy shafiq berkata...

Ni aku nk tnya nii.kaw anak sedara Anuar Berahim kn ?jujur laa jgan tipu!!!

DOLCEshasha berkata...

sangat RARE abah lu : ))

iKa iVy berkata...

mana ada cm anuar ibrahim... pndai jek... cm tamimi siregar la... bak kata kakak : atok berlakon...