Rabu, 7 April 2010

JANGAN CAKAP!!!

herm....

pagi tadi nasib baik aku tak terbangun pagi. dengar Sinar Pagi cukup. kemas! lepas nie aku malas nak cakap pasal bola sepak dah dengan K. Devan. eleh... setakat guna Messi sumbat semua gol baik tak payah. strategi macam Mizi men PES, asyik guna Messi jer bawak bola ke tepi, rembat, buat gol. yang penting menang. takde seni langsung!

tring...trung...

'takpe fabregas, aku tau nasib seorang kapten yang injurd. tak payah hantar emel sedih dekat aku.'

aaahhh..sapa nak join aku sokong Aston Villa?

2 ulasan:

Nur Hanisah berkata...

kalah ke menang ke.
aku xkesah.aku tetap nak sokong arsenal.
wee^^
haha

afzan berkata...

haha.. hantar liverpool je la kat europe taun ni